søndag 15. mai 2011

God klem

Jeg og ei venninne lagde kort på fredag. Veldig gøy å holde på med dette sammen med noen:-)
Arkene er fra Maja Design. Stempelet er fra Kreativ hobby. Bladene har jeg brukt en Magnolia-dies for å lage og det er brukt en Martha Stewart punch for å lage borden.
En del av arkene har jeg brukt kantskrape på, og alle arkene er svertet i kantene. På blomstene har jeg brukt litt Glimmer Mist, men det synes ikke så godt på bildene. Ellers så har jeg pyntet med litt bling og blonder.



Kortet er med i følgende utfordringer:
Creative Inspirations: Glitzy and bling
Scrapperiket: Bursdag
Paper Sundaes: Birthday

Ønsker dere alle en fin dag!
Wish you all a wonderful day!

mandag 9. mai 2011

Rosa og grått

Dette kortet var veldig gøy å lage. Noen ganger føler jeg at jeg bare står og stamper og ikke kommer noen vei når jeg lager et kort, mens med dette kortet gikk alt "på skinner" og det var ganske fort gjort å lage.

Arkene er fra Maja Design, sommerfuglene har jeg klippet ut fra et Pion Design ark. Tekststempelet er fra Kreativ hobby. Bildet av jenta er fra North Star Stamps. Alle kantene er svertet, jeg har brukt kantskrape på en del av arkene og blomstene er sprayet med Glimmer Mist. Jeg har også brukt en kakeserviett og litt bling. Diesene er fra Marianne Design og Magnolia.




Kortet er med i følgende utfordringer:
Sentimental sundays: Anything goes
Creative Inspirations: Glitzy and bling

Ha en fin kveld:-)

fredag 6. mai 2011

Bryllupskort

Denne gangen har jeg forsøkt meg på et bryllupskort.
Mønsterarket vet jeg ikke hvor er ifra. Det har jeg hatt liggende en stund. Stempelet på utsiden er fra Ladybug and friends mens stempelet inni kortet er fra kreativ hobby.
Blomstene er fra iamroses og Kort og godt.




Kortet er med i følgende utfordringer:
Scrapperiket: Hjerter

Jeg ønsker dere em kjempefin helg!